Zorgvuldige installatie
Actief in heel Nederland
Vrijblijvend en eerlijk advies bij u op locatie

LED-verlichting

Mast ProjectZ is een ervaren en betrouwbare partner in zonne-energie, LED-verlichting en infrarood verwarming gevestigd in De Lier.

Offerte aanvragen Bekijk onze projecten
led-verlichting lichtbron sfeerverlichting

LED varianten als alternatief

Dat LED verlichting in opkomst is, zal iedereen inmiddels bekend zijn. Jaarlijks worden er steeds meer traditionele lichtbronnen en armaturen vervangen door LED varianten. Deze groei komt doordat LED verlichting steeds betaalbaarder wordt, maar ook zeker doordat er steeds meer soorten, kleuren en toepassingen op de markt komen. Dus voor zowel algemene verlichting in bedrijven als bijvoorbeeld sfeerverlichting in huis zijn inmiddels LED varianten beschikbaar.

led-verlichting lichtbron sfeerverlichting

Vragen over LED verlichting

Waar is LED verlichting te gebruiken? Welke soorten zijn er? Moeten er nieuwe lampen komen of kunt u gewoon uw huidige lampen behouden? Hoe werkt LED verlichting eigenlijk en wat is er anders aan dan traditionele verlichting? Zorg ervoor dat u zich goed voorbereid en laat informeren over de mogelijkheden, wij vertellen u er graag alles over.

besparing LED-verlichting sfeerverlichting

Over LED verlichting

Besparing is een belangrijke reden waardoor mensen kiezen voor LED verlichting, maar er zijn nog meer voordelen. Wij hebben er een aantal voor u op een rij gezet.

Mast Projectz is een SEI gecertificeerd installatiebedrijf en een onafhankelijke totaalinstallateur. Wij hebben inmiddels ruime ervaring in het adviseren en plaatsen van LED verlichting en helpen u graag verder met duidelijk en objectief advies. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een kennismaking bij ons of bij u thuis.

zonnepanelen led-verlichting infraroodverwarming
Vervanging TL-verlichting naar LED-panelen

Vervanging TL-verlichting naar LED-panelen

In deze professionele kapperszaak hebben we de huidige TL-verlichting incl armaturen vervangen voor 3 LED-panelen van 45W/4000K met een afmeting...

Lees verder
Vervanging TL verlichting naar LED

Vervanging TL verlichting naar LED

In een bedrijfspand in De Lier hebben we de huidige TL verlichting vervangen naar LED-tube’s van Phillips. De armaturen zijn gedemonteerd om de...

Lees verder

Wilt u ook besparen op uw energierekening?