Zorgvuldige installatie
Actief in heel Nederland
Vrijblijvend en eerlijk advies bij u op locatie

Over LED verlichting

Bij Mast ProjectZ weten we door onze ruime ervaring natuurlijk alles over LED verlichting. Wanneer u overweegt om LED verlichting aan te schaffen, is het belangrijk dat u de juiste informatie krijgt om zo een goed beeld van de mogelijkheden te kunnen vormen. Veel informatie is echter maatwerk, maar wij helpen u alvast graag op weg door onze kennis met u te delen. Deze kennis vullen we dan tijdens een persoonlijk gesprek graag aan met maatwerkoplossingen voor uw situatie.

Voordelen van LED verlichting

Voordelen van LED verlichting

​LED verlichting is meer in trek dan ooit tevoren, maar waarom is LED verlichting zo populair? Traditionele verlichting zorgt al snel voor zo'n 20% van de totale energiekosten in een woonhuis en zelfs 40% tot 60% bij bedrijven. Besparen is dus een belangrijk voordeel.

Lees verder
Hoe werkt LED verlichting?

Hoe werkt LED verlichting?

LED staat voor Light Emitting Diode: een elektronische onderdeel dat licht geeft als er stroom doorheen loopt. LED verlichting heeft een LED chip. ​Het is dus een vorm van elektrisch licht, gebaseerd op chiptechnologie.

Lees verder
Soorten LED verlichting

Soorten LED verlichting

LED verlichting is er in veel soorten en maten. LED TL buizen, LED downlighters, LED panelen, LED spots, LED Highbay of LED bouwlampen. Verschillende soorten worden gebruikt voor verschillende doeleinden.

Lees verder
Toepassing LED verlichting

Toepassing LED verlichting

​Voor wie is LED verlichting geschikt? Er is tegenwoordig heel veel mogelijk met LED verlichting. Door de vele vormen en armaturen zijn ze voor veel partijen een interessante keuze.

Lees verder
Subsidie LED verlichting

Subsidie LED verlichting

​De Nederlandse overheid stimuleert bedrijven en instellingen om te investeren in energie-efficiënte bedrijfsmiddelen door middel van onder meer de Energie Investeringsaftrek (EIA) en de Milieu investeringsaftrek (MIA).

Lees verder
LED voor bedrijven

LED voor bedrijven

​Mast ProjectZ is gespecialiseerd in o.a. LED TL-buizen. Onze producten zijn uitermate geschikt ter vervanging van traditionele TL en voor nieuwe verlichtingstoepassingen.

Lees verder

Wilt u ook besparen op uw energierekening?