Zorgvuldige installatie
Actief in heel Nederland
Vrijblijvend en eerlijk advies bij u op locatie

Over infraroodverwarming

Mast ProjectZ heeft in de afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan in het adviseren en plaatsen van infraroodverwarming. Wanneer u overweegt om infraroodverwarming te kopen, wilt u hier natuurlijk vooraf graag wat over weten. Om u daarbij van dienst te zijn, delen wij met genoegen onze ervaring en brede kennis met u. Daarnaast helpen wij u graag verder in een persoonlijk gesprek. Neemt u daarvoor contact met ons op.

Voordelen van infraroodverwarming

Voordelen van infraroodverwarming

Minder energie gebruiken door slimmer en zuiniger met energie om te gaan, zorgen ervoor dat de (gas)energiekosten dalen. Met infraroodverwarming kiest u voor een financieel aantrekkelijke manier van verwarmen, maar er zijn nog meer voordelen. 

Lees verder
Hoe werkt infraroodverwarming

Hoe werkt infraroodverwarming

​Infraroodverwarming voelt aan als de warmte van de zon, behaaglijk. Er zijn veel toepassingen mogelijk, maar hoe werkt infraroodverwarming nu eigenlijk?

Lees verder
Soorten infraroodverwarming

Soorten infraroodverwarming

​Infraroodverwarming is er in korte en lange golf en is verkrijgbaar in veel verschillende vormen en modellen . Infraroodstralers, -panelen en -lampen. Inbouw, staand of hangend aan het plafond of aan de muur.

Lees verder
Infraroodverwarming kopen

Infraroodverwarming kopen

​De eerste stap bij het kopen van infraroodverwarming is, erachter komen of deze vorm van verwarming geschikt is voor uw situatie en welke voordelen het u biedt.

Lees verder

Wilt u ook besparen op uw energierekening?