Zorgvuldige installatie
Actief in heel Nederland
Vrijblijvend en eerlijk advies bij u op locatie

Mast ProjectZ

Mast ProjectZ is een ervaren en betrouwbare partner in zonne-energie, LED-verlichting en infrarood verwarming gevestigd in De Lier. Oprichter Robin Mast is sinds 2009 actief in de zonnestroom-sector en heeft inmiddels vele woningen en bedrijfspanden voorzien van duurzame energie-oplossingen.

zonnepanelen efficiënt energiebesparing
zonnepanelen led-verlichting infraroodverwarming

Mast Projectz combineert voor u

Er zijn veel manieren om op een duurzame manier woningen en bedrijven te voorzien van warmte, licht en elektriciteit. Of het nu gaat om zonnepanelen, LED verlichting of infraroodverwarming onze specialisten helpen u graag verder. Het extra voordeel van Mast ProjectZ is dat zij deze specialismen voor u kunnen combineren. Dus, infraroodverwarming op stroom dat is opgewekt door uw eigen zonnepanelen? Het is allemaal mogelijk. Wij vertellen u met plezier welke mogelijkheden er voor u zijn.

SEI-erkend installatiebedrijf

Kwaliteit en veiligheid staan bij ons voorop. Mast ProjectZ is door Stichting Erkenning Installatiebedrijven (SEI) erkend als installateur van zonnestroom. De SEI is een onderdeel van branche-organisatie Uneto-VNI. Mast ProjectZ heeft bovendien alle cursussen en examens bij het opleidingsinstituut BDA met goed gevolg afgelegd. Mede daardoor en door onze jarenlange ervaring, staan wij ook geregistreerd bij QBISNL, het kwaliteitsregister van de bouw- en installatiesector. Deze erkenning vereist een hoog kennisniveau van alle aspecten van zonnestroom.

Onze monteurs zijn specialisten onder meer op het gebied van elektrische installaties, montage op het dak en in specifieke solar-onderwerpen, zoals rendementsberekening, terugverdientijd en invloed van schaduw. Hiernaast volgen we ook altijd de laatste ontwikkelingen bij onze leveranciers. Al onze installateurs hebben met succes het examen VOL-VCA (Veiligheid Operationeel Leidinggevenden, VeiligheidsChecklist Aannemers) dan wel VCA afgelegd. Ook zijn we al een aantal jaren SolarEdge gecertificeerde installateur.

SEI logo

zonnepanelen led-verlichting infraroodverwarming

Wilt u ook besparen op uw energierekening?