Zorgvuldige installatie
Actief in heel Nederland
Vrijblijvend en eerlijk advies bij u op locatie

Over zonnepanelen

Van Mast ProjectZ mag u verwachten dat wij alles weten over zonnepanelen, want het is ons vak. Als u zonnepanelen wilt kopen, dan is het erg belangrijk dat u zich vooraf goed laat adviseren. Om u hierbij te helpen, delen wij met alle plezier onze kennis met u en vullen wij deze graag aan tijdens een persoonlijk gesprek. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Hoe werken zonnepanelen?

Hoe werken zonnepanelen?

Zonne-energie is energie van de zon in de vorm van warmte en licht. Deze energie is gratis, duurzaam en onuitputtelijk.​ Maar hoe werken zonnepanelen nu precies?​

Lees verder
Plaatsen van zonnepanelen

Plaatsen van zonnepanelen

Bij het plaatsen van zonnepanelen, is het niet alleen maar de panelen op uw dak monteren. Maar​ wat is er in uw woning of bedrijf dan nog meer nodig om stroom op te wekken met zonnepanelen?

Lees verder
Terugleveren stroom

Terugleveren stroom

Overdag, wanneer u energie opwekt met zonnepanelen, gebruikt u deze stroom direct zelf voor uw eigen huishouden of bedrijf. Heeft u dan nog een energiemaatschappij nodig?

Lees verder
Rendement van zonnepanelen

Rendement van zonnepanelen

​De opbrengst van uw zonnepanelen ten opzichte van uw energieverbruik is belangrijk om te bepalen hoe groot het totale rendement zal zijn, maar er is meer rendement te behalen.

Lees verder
Zonnepanelen kopen

Zonnepanelen kopen

Particulier of zakelijk,, alleen of samen? Heeft u er wel eens aan gedacht om gezamenlijk met bijvoorbeeld uw buren in de straat of zakelijk op een industrieterrein zonnepanelen aan te schaffen?  

Lees verder
Zonnepanelen monitoring

Zonnepanelen monitoring

Naast dat het leuk is uw installatie overal op afstand te kunnen volgen, is het ook nog eens verstandig. Het monitoring platform biedt verbeterde PV-performance monitoring en opbrengstgarantie dankzij onmiddellijke foutdetectie en alarmmeldingen op paneel-, string- en systeemniveau.

Lees verder
Zonnestroominstallaties

Zonnestroominstallaties

Een zonnepanelen installatie bestaat uit meer dan alleen de zonnepanelen. Het type omvormer en montagesysteem ook zeker niet onbelangrijk. Er is nogal wat keuze, welke moet ik nu hebben?

Lees verder

Wilt u ook besparen op uw energierekening?