Zorgvuldige installatie
Actief in heel Nederland
Vrijblijvend en eerlijk advies bij u op locatie

SolarEdge omvormer/optimizer systeem

Traditionele PV-omvormers
Traditionele PV-systemen bestaan uit zonnepanelen die, net als een kerstboomverlichting, in serie met elkaar geschakeld zijn (in een string). Als een enkel paneel om wat voor reden dan ook slecht presteert (door bijvoorbeeld schaduw, stof of vuil), presteren de andere panelen in die string ook slecht waardoor de energieproductie over de hele string daalt.

De oplossing van SolarEdge
In een SolarEdge installatie, wordt op elk zonnepaneel een slimme elektronische unit aangesloten: de power optimizer. Power optimizers maximaliseren de productie van zonne-energie van elk paneel afzonderlijk en verminderen daardoor vermogensverliezen. Als een afzonderlijk paneel slecht presteert, heeft dit geen invloed op de prestaties van de andere panelen in die string. Elk SolarEdge-systeem biedt verder ook geavanceerde monitoring, die de prestaties van elk individueel zonnepaneel volgt en rapporteert, en uitzonderlijke veiligheidsfuncties. Met het aanbod van geïntegreerde smart energy producten kunt u uw energieproductie en -besparingen nog verder maximaliseren.

SolarEdge – PV en nog veel meer
SolarEdge brengt hoogwaardige smart energy oplossingen bij u thuis. Door de integratie van geoptimaliseerde zonnepanelen met geavanceerd smart energy management, kunt u geld besparen en uw huis van zonne-energie voorzien dankzij groene, duurzame technologie.

zonnepanelen led-verlichting infraroodverwarming
zonnepanelen led-verlichting infraroodverwarming

SMA Solar Technology zonnepanelen omvormer

Het Duitse SMA Solar Technology is wereldmarktleider in de productie van kwalitatief hoogwaardige omvormers en staat bekend om zijn industriële kwaliteit en betrouwbaarheid.

Montage zonnestroominstallaties op platte daken

Op platte daken gebruiken wij het systeem van Sunbeam of ValkPro+ (afhankelijk van de dak situatie) De producten van zowel Sunbeam als vd Valk Solar Systems worden in Nederland ontworpen en vrijwel alles wordt ook hier geproduceerd. Beide montage systemen zijn een professioneel en innovatief systeem die zijn ontwikkeld met alle aandacht voor dak- en windbelasting en voldoen daarmee aan de hoogste veiligheidseisen. Een plat dak opstelling is te verkrijgen in een Zuid-opstelling maar ook de Oost/West-opstelling. De hoeveelheden ballast wordt exact uitgerekend gebaseerd op het betreffende windgebied en dakhoogte. Is er weinig ruimte op uw dak beschikbaar? Dan is er de mogelijkheid om een zonneschans te plaatsen. Hiermee kunnen meerdere panelen achter elkaar geplaatst worden zonder dat de panelen in elkaars schaduw staan. De zonneschansen zijn er in 3 modellen: ValkDouble, ValkTripple en een ValkQuattro.

Naast de schuine pannendaken en standaard platte daken zijn er natuurlijk ook nog verschillende andere uitvoeringen zoals een golfplaten of sandwich (trapezium)dak, een veld opstelling, solar carpoort of misschien heeft u wel ruimte voor een drijvende installatie. Voor alles is een oplossing in maatwerk vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Al jarenlang plaatsen wij zonnestroominstallaties van klein tot groot waardoor we een schat aan ervaring hebben met bijna
elk systeem. Bij de totaal opname voor de offerte bekijken we ter plekke welk systeem het meeste rendement oplevert voor u. Heeft u vragen over de montage van zonnepanelen of wilt u eens kennismaken met SEI Erkend installatiebedrijf Mast-Projectz uit De Lier? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Mast-ProjectZ beschikt over een eigen team van installateurs. Onze ervaren medewerkers zorgen ervoor dat in de meeste gevallen de installatie van zonnepanelen al in één dag klaar is. Zo bespaart u direct op uw energierekening! Tijdens de installatie staan kwaliteit en veiligheid voorop.

Wilt u ook besparen op uw energierekening?